Hlavní obsah
Článek

Jako obvykle okouzlující vévodkyně z Cambridge ve čtvrtek hostila v Kensingtonském paláci britské sportovce a zástupce organizace SportsAid, která již čtyřicet let pomáhá britským atletům se sponzoringem a zdokonalováním jejich talentu. Catherine pro tento speciální banket zvolila modrou róbu značky Roland Mouret s cenovkou 2 095 liber (72 tisíc korun), v níž byla překrásná a noblesní, ale která zároveň zdůraznila její přílišnou štíhlost.

Kate je patronkou organizace již od roku 2013, a proto také v prostorách King’s Gallery přivítala nejen sportovce, kteří budou vlajku Velké Británie obhajovat na letošních olympijských hrách v Rio de Janeiru, ale rovněž zástupce zmiňované organizace. Britská média se ovšem zaměřila i na samotnou vévodkyni, jejíž silueta v úzkých šatech vypadala ještě drobnější než obvykle.

Obavy o její zdraví neskrývají ani samotní Britové, kteří se v komentářích na sociálních sítích i pod články v místních médií shodují, že být štíhlá je jedna věc, ale vychrtlá věc druhá. Připomínají rovněž souvislost se zesnulou Lady Dianou. „Přesně jako chudák její tchyně. Přivdáním do této rodiny se stáváte hubenější a hubenější. Velmi smutné,“ zaznělo v jednom z komentářů, s nímž se ztotožnily desítky lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám