Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se z moderátora Michala Jančaříka stal autor cestopisných příruček po Česku, jsme se dozvěděli až na křtu té čtvrté. Mapuje v ní výlety na kole po Jihomoravském kraji. "Šest let jsem uváděl pořad Cyklotoulky, tak mi přišlo škoda, abych to nevyužil," svěřil Super.cz.

Píše jen o tom, co sám vyzkoušel. "Všechny ty trasy jsem projel, víno přechutnal," smál se Jančařík, jehož na kole doprovází i manželka a dvě malé dcery. "Holkám je pět a sedm a už ujedou třicet kilometrů. A manželka je velká sportovkyně," vysvětlil.

Proti dovoleným u moře prý nic nemá, ale nemusí je mít každoročně. Radši tráví čas v Česku, pravidelně jezdí na chalupu na Šumavě, o jejíž cyklotrasách už také psal, stejně jako třeba o České Kanadě. "Na další kraje si ale už netroufám, protože je tak dobře neznám," dodal.

Protože je sportovec a kromě kola ještě pravidelně v zimě jezdí na běžky, pozastavili jsme se nad tím, jak se mu najednou zvětšilo břicho. "To bych řešit nechtěl," řekl Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám