Hlavní obsah
Článek

Vdova po zesnulém králi české country Jiřím Brabcovi Šárka Rezková nedávno musela nastoupit do léčebny, protože deprese, které ji sužují, už byly neúnosné a život ohrožující. Teď věří, že se už oklepala a může se vrátit na pódia.

Rezková přiznává, že boj s depresemi ji strašně vyčerpával. „Jedu v tom už pár let. Nikdy jsem nechtěla zraňovat své blízké a hlavně mám tři kluky a bezva přítele, který mne podržel. Je to nemoc jako každá jiná, dlouho jsem dělala hrdinku, ale odborná pomoc byla potřeba. Ale už je to za mnou. I když samozřejmě i přede mnou, protože depresí se nadobro nikdy nezbavím,“ řekla zpěvačka Super.cz s tím, že svůj problém nijak nemedializovala, protože nechtěla, aby ji někdo litoval. Už se vrátila i na pódium a to ji nabíjí energií, kterou tak zoufale pro radost z bytí potřebuje.

„Někdy si říkám, že je možná škoda, že nepiju. Třeba by to někdy s tím životem bylo veselejší. Ale některé případy ukazují, že spíš ne,“ dodala sympaťanda, která nedávno na veřejnosti nechala přes triko prosvítat své přírodní vnady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám