Hlavní obsah
Článek

Počínající letní teploty jsou společně se špatně větranými místnostmi tou nejhorší možnou kombinací. Ač se člověk snaží, seč může, strašně se potí. A ani antiperspirant bohužel nemusí stačit na nepříjemné koláče potu, které se mohou vytvořit.

A pokud zvolíte oděv, kde je každá skvrna hned vidět, můžete se bránit už jen tím, že zásadně nezvedáte ruce nahoru. To ale bohužel nelze pohlídat. Něco podobného se stalo i zpěvačce Anetě Langerové (37), která ve čtvrtek slavnostně pokřtila svůj první vinyl nazvaný podle posledního alba Na Radosti.

Součástí křtu bylo i krátké akustické vystoupení, během kterého Aneta pořádně propotila světlou košili, na které bohužel bylo všechno hned vidět. Stačilo zvednout ruce a koláče byly k nepřehlédnutí.

Kmotrou vinylu byla herečka Bára Hrzánová, jež je velkou fanynkou Anetiny tvorby. Fanoušci se na vinylu mohou těšit nejen na své oblíbené písničky z posledního alba, ale i na různé bonusové materiály - pohlednice z míst, kde deska vznikala, samolepky se symboly písní i plakát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám