Hlavní obsah
Článek

V gastronomických pořadech 'internetových kuchařů' Roberta Mikluše a Míry Hejduka začíná být dusno. Vedle války, která se mezi dvěma kuchaři z internetové televize Stream.cz rozpoutala, jsou snad i slovní výpady, kterými se častovali Jiří Babica, Zdeněk Pohlreich nebo Láďa Hruška, nevinným pošťuchováním. Ortodoxní gurmet Mikluš a bodrý kuchtík, který vaří co nejlevněji, Hejduk se totiž neštítí ničeho a bez uzardění se uráží přímo před kamerou. A tito dva teď změří síly v show Souboj titánů. O tom, kdo vyhraje nelítostný souboj na ostří nože, můžete v hlasování pod článkem rozhodnout i vy!

První díl Souboje titánů nezůstává nic dlužen svému názvu. Exkluzivní kulinářská show Roberta Mikluše a Míry Hejduka ale není pouhou „přetahovanou“ o to, kdo uvaří lepší rajskou. Setkání dvou kuchařských celebrit je především střetem dvou rivalů, kteří si vzájemně nemůžou přijít na jméno a neštítí se ani takových praktik, jako je udavačství. Ostatně o tom, že jeden druhého označuje za „chemika“ a „luxushajzla“ se už mohli diváci pořadů Luxus na talíři a Vaříme s Mírou přesvědčit.

„Bojím se faktu, že diváci nebudou moct ochutnat. To jako opravdu nevím, jak budou hodnotit,“ vyjádří své obavy Mikluš v úvodu tříkolového klání, které zahájil s rajskou omáčkou z italských rajčat, z protlaku doppio concentrato, s paprikou plněnou fáší z hřbetu bio králíčka a s opečenou italskou focacciou.

„Tvoje recepty opravdu nebudou moct ochutnat, ale s těma mýma nebude problém. Já vařím za nula nula prdlačky, mám to hotový za deset minut a zvládne to i malý dítě v mikrovlnce,“ kontruje Míra zastávající názor, že rajská má být hlavně sladká, levná a sytá, což podle něj dokonale splňuje směs kečupu, vody a kolínek. „Tak v tom je ten rozdíl mezi námi. Mně přijde naprosto barbarský cpát děti do mikrovlnky,“ ušklíbne se ironicky Robert.

Ve stejném duchu se nese celý první díl Souboje titánů, který můžete vidět na internetové televizi Stream.cz. A pokud máte svého favorita, podpořte ho v anketě pod článkem. I váš hlas může rozhodnout o tom, kdo se bude smát naposled.

Která variace na rajskou omáčku se vám líbí více?
Roberta Mikluše (z pořadu Luxus na talíři)
38,2 %
Míry Hejduka (z pořadu Vaříme s Mírou)
61,8 %
Celkem hlasovalo 33729 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám