Hlavní obsah
Článek

Na matematiku nás moc neužije. Nevypočítali jsme tedy průměrnou pravděpodobnost nečekaného úmrtí při nepořízení alespoň jedné z těchhle neskonale božích věciček. Tak raději neriskujte. Ještě když jsou se slevou.

X magneto na tuky man

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nešlo nevyslyšet prosby všech nad svou postavou věčně remcajících slečinek, dam i paniček. Obzvláště když přichází doba promenování po plážích a na místním koupáku. Posíláme jim proto nového superhrdinu. S tuky zatočí a v cuku letu z každé ženštiny modelku vytvoří. PS: Pošleme ho k vám v podobě legín z neotexu. To je jeho maskování.

Elektro nakopávák

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když vám dojde šťáva v tu nejnevhodnější chvíli, nejraději byste všechno rozkopali a zkopali do kuličky, ale nezbyde vám, než se dokopat domů k zásuvce. Příště si přibalte nakopávák. Ukrývá v sobě potenciál 20 000 mAh a zvládne rozfachat rovnou 2 přístroje najednou. Číslo na toho fešáka z tramvaje už si pak nebudete muset psát na ruku.

Specialista na zalévání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlivem prudérního parna letních dní skomírá i s největší láskou opečovávaná vegetace. Není tak divu, že zahrádkáři i chalupáři lamentují rukama, proklínají slunce a brečí nad seschlou úrodou. Takové případy už dokáže spasit jen smršťovací hadice. Svlaží všechny rostlinky a květinky na zahradě a dopřeje pořádnou sprchu i tomu čumilovi za plotem, který si prostě nedá říct.

Potřebujete zchladit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na pláži, u táboráku i u zkoušek bývá hic. Než abyste šusem frnkli, zchlaďte raděj horkou kebuli chladivým ručníkem. Stačí ho namočit, vyždímat, 3 – 5x napnout a máte na 4 hodiny od horka pokoj. Pro všechny zdržující se v rovníkových oblastech doporučujeme koupit alespoň 3 kusy do zásoby. Jinak padnete vedrem. Zcela určitě.

Fajnšmekrovské zážitky na jednom místě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše coolová dovolená, svatba a další ultra významné události si nezaslouží upadnout v zapomnění. S fotoknihou se budete moci ještě dlouhá léta smát nad oslavenci lehce pod parou i společenskými faux pas. Taky nikdy nezapomenete na výročí a každé Vánoce máte originální dárek pro babičku.

Další články

Načítám