Hlavní obsah
Článek

Když se vdávala, měla 77 kilo, ale s váhou prý bojovala celý život. Její tělesná hmotnost dosáhla maxima po porodu druhého dítěte, kdy se ručička zastavila na devadesáti kilogramech. Řekla si dost, zhubla 30 kilo, začala posilovat a trénovat tělo a postavila na tom kariéru.

Dnes má Jennifer Nicole Lee (40) na kontě několik knih i DVD o hubnutí a trénování, o svých úspěších dle informací na jejích stránkách pověděla i Oprah Winfrey v její show. Trvají už nějaký ten pátek, již v roce 1996 vyhrála soutěž Miss Bikini America.

V roce 2011 pak v Miami, kde žije se syny Jadenem a Dylanem (s manželem se rozvedla), otevřela studio, které se zabývá produkční činností, poskytuje vlasové a stylistické služby (má i vlastní řady oblečení) a samozřejmě fitness poradenství a trénink. Její cvičební program se jmenuje JNL Fusion a sestává ze čtyř 45minutových sestav do týdne.

Rozjetou kariéru bohužel kazí fakt, že možná ještě víc než cvičením se Lee ‚proslavila‘ tím, že když v okolí pláže či bazénu vidí fotografa, často jí ‚náhodou‘ padají plavky. Neposedné jsou hlavně šňůrky u spodního dílu bikin...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám