Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žiletky a holicí strojky u ní byly v každodenní pohotovosti, ovšem ne jen na tělesné partie, ale především kvůli hustému porostu v obličeji. S blížící se čtyřicítkou si ovšem Američanka Jennifer Rose Geil přestala se svými vousy dělat těžkou hlavu a nechala je volně růst...

Žena z amerického Springfieldu v Oregonu u sebe začala rašící vousy pozorovat už ve třinácti letech, kdy se jich také poprvé zbavila. Brzy zjistila, že aby důsledky své hormonální poruchy udržela v tajnosti, stane se holení její pravidelnou činností. Růstu vousů se v průběhu let snažila zamezit mnoha procedurami včetně drahých laserů, ovšem bez většího úspěchu.

Po čtvrtstoletí, kdy se u ní holení stalo stejným ranním rituálem jako čištění zubů, se rozhodla se svým údělem smířit a akceptovat se taková, jaká je. A světě, div se, ve svých devětatřiceti je konečně šťastná, a dokonce se prý nikdy necítila víc sexy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám