Hlavní obsah
Článek

Americká sexbomba Kim Kardashian (43) má svou nástupkyni. Tedy poněkud štíhlejší než je ona sama. Německá fitness modelka a herečka Metisha Schaefer však podobu se slavnou americkou celebritou zkrátka nezapře.

Ač se navenek tváří, že nechce být s Kim Kardashian srovnávána, protože si zvolila vlastní cestu ke slávě, nápadně se snaží klást důraz na největší přednost, kterou Kim disponuje - zadeček. Metisha momentálně žije v USA, odkud také, konkrétně z Miami, pocházejí fotky.

V bikinách samozřejmě hraje hlavní roli právě zadeček. Zatímco Kim je majitelkou opravdu nepřehlédnutelného pozadí, Metisha si zakládá na vysportovaném pozadí.

Kromě modelingu se snaží prosadit také jako herečka. Zahrála si například ve filmu s Tomem Cruisem Rock of Ages. Na svém kontě má i účinkování v klipech známých hudebníků, jako jsou Jennifer Lopez, 50 Cent, Nicki Minaj či David Guetta. K vlastní reality show to po vzoru Kim Kardashian sice zatím nedotáhla, ale třeba se jí nakonec poštěstí a ještě o ní hodně uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám