Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letošní předpovědi superlativy na léto opravdu nešetří. Ochlazení ve studené vodě patří k létu stejně neodmyslitelně, jako zmrzlina nebo šťavnatý meloun. Pokud vám však vadí přeplněná koupaliště, řešení je nasnadě. Pořiďte si vlastní bazén. Horké dny si užijete v křišťálově čisté vodě a v soukromí své zahrady. Přesvědčte se, že mít svůj bazén nemusí znamenat velkou finanční zátěž ani náročnou realizaci. BazenyShop.cz vám nabízí kvalitní nadzemní bazény od španělského výrobce GRE. Neváhejte, dokud je z čeho vybírat!

Sousedi puknou závistí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bazén, který dobře vypadá, je jednoduchý na montáž a užije si ho celá rodina? To jsou základní vlastnosti bazénu GRE Iraklion. Tyto bazény vkusně doplní každou zahradu. Letos se už nebudete mačkat na přeplněné plovárně, ale vychutnáte si osvěžení ve vlastním bazénu. Přestaňte jen snít a dopřejte si tento luxusní bazén s úchvatným designem – léto nepočká!

Dřevo je dřevo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dřevo nikdy neomrzí a neokouká se. Nač vymýšlet něco jiného, když dřevěný dekor padne do každé zahrady? Bazény GRE Pacific mají nejen dřevěný dekor, ale také kvalitní konstrukci s dlouhou životností. Jako bonus vám tento nádherný bazén dovezeme zdarma až domů. A to ať už si zvolíte kruh, ovál či ovál bez vzpěr, který šetří místo na vaší zahradě. Buďte bez obav, máme rozměry i pro opravdu malou zahradu!

Za málo peněz hodně muziky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K nesporným výhodám klasických nadzemních bazénů patří to, že není třeba provádět razantní terénní úpravy. Bazény INTEX Metal Frame mají kovovou konstrukci a zesílené stěny. Poskytnou vám perfektní zázemí pro letní osvěžení. Postavíte je cobydup a už se můžete koupat. Třešničkou na dortu je bezesporu samotná pořizovací cena. Nákup tohoto bazénu vás zcela jistě nezruinuje.

Pro azurovou vodu ve vašem bazénu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také jste ve škole při hodinách chemie nedávali pozor? Udržet si azurově čistý bazén bude letos hračka! Máme pro vás novinku! Bazénový plovák s chemií, který je připraven k okamžitému použití. Zvládne to opravdu každý. Známky z chemie tak můžete nechat plavat, stejně jako tento plovák, který zvládne všechno za vás. Bez dřiny a bez přemýšlení.

Čistá voda s lehkostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na posilování je posilovna – ne výměna náplně ve filtraci. Přinášíme vám špičkový výrobek pro filtraci vody v bazénu. Tyto modré chomáčky zvládnou mnohem více, než na co vypadají. Pouhých 350 g FIBALONU nahradí 25 kg písku a navíc šetří vaši filtraci a snižuje náklady na provoz bazénu. Díky inovativnímu složení a textuře dokáže zachytit i velmi drobné částečky a není tedy potřeba vyhazovat peníze za vločkovače. Místo toho vezměte raději manželku na dobrou večeři.

Další články

Načítám