Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně národem milovaného hokejisty Jaromíra Jágra (52) Veronika Kopřivová (33) se po delší odmlce konečně vyjádřila k odhalení některých médií, která zjistila, že tančila jako striptérka v jednom německém klubu.

Bývalé finalistky Miss se už sice Jágr veřejně zastal, když natočil video, v němž se kroutil u hokejky jako u tyče a tvrdil, že o minulosti své současné lásky věděl, ale na nečekanou minulost blonďaté kadeřnice prý měla špatně reagovat Jágrova maminka. A ta má na svého syna obrovský vliv, o čemž by mohly vyprávět všechny jeho bývalé partnerky...

Kopřivová proto přispěchala s prohlášením, že u tyče tancovala, protože náhle přišla o práci a neměla peníze ani na jídlo. Uvěří tomu Jágrova maminka?

„O práci jsem přišla ze dne na den. Firma, pro kterou jsem pracovala, mi dlužila již několikátou výplatu v řadě. Na krku dluhy, způsobené hlavně tím, že jsem důvěřovala blízkému člověku. Neměla jsem na základní věci - nájem, splátky a jídlo,“ napsala na sociální síti Kopřivová.

„To, co mě vedlo k tomu začít tancovat, rozhodně nepoužívám jako výmluvu, aby mě někdo litoval. Bylo to mé rozhodnutí. V tu chvíli "nejrychlejší a nejlepší", dočasná možnost, jak se dostat ze všech problémů, které byly noční můrou,“ pokračovala ve své zpovědi Jágrova holka s tím, že se o sebe vždy uměla postarat sama.

„V týdnu jsem měla normální práci a o víkendech jezdila vydělat vetší peníze do klubu jako topless tanečnice. Toto byla krajní mez. Spekulace o sexuálních službách jsou absurdní,“ odmítla veškerá nařčení. Kopřivová také vysvětlila, proč svou minulost tajila, ač mohla vědět, že kvůli vztahu s naším nejslavnějším hokejistou, zřejmě velmi rychle všechno vypluje na povrch.

„S takovou životní situací se člověk nechce svěřovat, zejména v době, kdy ji prožívá. Proto o tom vědělo jen pár blízkých lidí. Není se čím chlubit, ale je to má životní kapitola a patří do mé minulosti, proto o ní od samého začátku věděl můj aktuální přítel. Vím, kdo s informací o mé minulosti přišel za médii, a já mu děkuji, ten člověk mi na jednu stranu prokázal velkou laskavost - nemusím se obávat dne, kdy záležitost praskne,“ uzavřela svou zpověď Kopřivová.

Věříte, že Veronika Kopřivová opravdu tančila u tyče, protože se ocitla ve finanční tísni?
Ano, může se to stát každému, Veroniku neodsuzuji
6 %
Ne, je to zlatokopka a jednoznačně lže
29,8 %
Je mi to jedno, každý má nějakou minulost
64,2 %
Celkem hlasovalo 58175 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám