Hlavní obsah
Článek

Herečka Šárka Vaculíková je známá především divákům seriálu Ulice. Na filmovém plátně se neteř Lukáše Vaculíka (61) poprvé objevila v Rafťácích, kde si zahrála epizodní roli dívky Marcely, která si začne s Jiřím Mádlem. Při pokusu o intimní sblížení ale málem uhoří.

Herečka je sice příbuznou Lukáše Vaculíka, ale prosadit se díky svému talentu uměla i bez jeho pomoci. „Nikdy jsem se nechlubila tím, kdo je můj strejda. Snažím se vyšlapat si cestičku sama za sebe a naštěstí se mi docela dlouho podařilo utajit, že mám slavnějšího člena rodiny,“ prozradila v jednom z rozhovorů herečka.

Tu budou mít diváci možnost vidět i v letní komedii Sezn@mka, která se na plátnech kin objeví v červenci. Vaculíková se ve filmu ukáže v plavkách. A protože patří ke štíhlejším typům dívek, plavky jí rozhodně nepřekážely.

Jak už název filmu napovídá, příběh komedie se točí kolem fenoménu doby - internetové seznamky. V hlavní roli se představí Jiří Langmajer (57), jenž ztvární postavu šarmantního svůdce a jakési obdoby slavného filmového Kristiána. Coby šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. Sám proto vyráží na schůzky s klientkami.

Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Problém ovšem je, že už jednu manželku má. A tu hraje jeho skutečná partnerka Adéla Gondíková (50). V dalších rolích se kromě nich objeví i zmíněná Šárka Vaculíková, Marie Doležalová, Zuzana Kajnarová, Lukáš Pavlásek a další.

Reklama

Další články

Načítám