Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charizmatický herec Jiří Langmajer (57) si zahraje v romantické komedii, která mu byla ušita přímo na tělo. Momentálně sice seká latinu a je zamilovaný do své partnerky Adély Gondíkové (50), ale před lety patřil ke známým lamačům dívčích srdcí.

V obležení krásných žen se ocitne i v komedii Sezn@mka, která v červenci půjde do kin. Nejvíc se bude točit kolem blonďaté herečky Zuzany Kajnarové (33). Tu si diváci mohou pamatovat ze seriálu Vyprávěj, kde si zahrála milenku ženatého Romana Vojtka alias Karla Dvořáka. Tentokrát bude sváděna ženáčem ona...

Diváci uvidí půvabnou herečku jen v podprsence a těšit se mohou i na vášnivou líbačku s Langmajerem. Kajnarovou si Gondíková mohla pohlídat rovnou na filmovém place. Jeho manželku si totiž zahrála přímo ona.

A o čem že celý film bude? Jak už název napovídá, děj se točí kolem seznamky. Šéf seznamky Jiří Langmajer čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami.

Vyzbrojen informacemi z dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká...

Ve filmu si kromě Langmajera, Kajnarové a Gondíkové zahráli také Marie Doležalová, Šárka Vaculíková, Ladislav Hampl, Petr Vondráček, Lukáš Pavlásek, Míra Nosek, Martin Kraus, Jaroslava Obermaierová a Iva Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám