Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobný držitel ceny Thálie Jan Kříž je relativně čerstvý novomanžel. S krásnou manželkou Marií se nepotkávají jen doma, ale i na divadelních prknech. Přes léto spolu budou zkoušet muzikál Srdcový král a nás zajímalo, jestli neplánují miminko a v dalším divadle tak nebudou mít problémy s přeobsazování rolí.

Těhotenství hereček se řešilo v poslední době dvakrát. V Hudebním divadle v Karlíně padlo zkoušení hlavní role Bonnie v muzikálu Bonnie a Clyde na Markétu Procházkovou, když otěhotněla její kolegyně Dasha. V Divadle Broadway zase narychlo nahrazovali Emmu Smetana.

"Tak miminko konkrétně neplánujeme, ale když se stane, tak se stane. Ale Srdcového krále zkoušíme už v létě, to už bych musela vědět. Tak snad ne, ale kdoví," zřejmě trochu vyděsí svojí odpovědí Maruška v divadle Kalich. "Ne, Maruška tohle ještě plánuje regulérně nazkoušet i hrát," uklidňoval Honza.

Pár je spolu už skoro osm let, pořád ale vrkají jako hrdličky a mají pro sebe navzájem jenom slova chvály. Marie, která dokud neměla dost práce v divadle, pracovala i jako trenérka ve fitku a trénovala i tenis, dokonce manžela chválila i po jeho výkonu v tenisovém klání divadla Kalich, kde se zrovna moc nepředvedl.

"Šlo mu to, byl skvělý a hrozně mu to slušelo," řekla nám. Honza si zase tak jistý nebyl. "Snažili jsme se to soupeřům hlavně co nejvíc zkomplikovat. Jestli jste viděli ten moment, kdy šel míč pořád do sítě, tak to nám komplikování zrovna moc nešlo, jindy jsme ale komplikovali velmi kvalitně. Dokonce jsme jeden zápas vyhráli," doplnil.

Reklama

Další články

Načítám