Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z titulních postav seriálu Ulice Zdena Hadrbolcová (78) skončila v nemocnici. Poslední dobou se podle deníku Aha! cítila unavenější a měla potíže s dýcháním. Lékaři jí proto provedli vyšetření, která vyústila až v okamžitý zákrok na srdci. A jelikož se jednalo o tak důležitý orgán, nic se nedalo odkládat. Herečce, známé ze zmiňovaného seriálu díky postavě sympatické pekařky Růženky, byla provedena katetrizace.

Metodou, kterou se zavedením katétru do tepny zjišťuje stav srdce, se určuje případná nutnost další operace. V současnosti je již herečka v domácím ošetřování, ale důležité výsledky ještě nezná, a tak zatím netuší, zda ji operace skutečně nemine.

Hadrbolcová je ovšem na svůj věk stále výjimečně čiperná a ještě loni se chlubila, že celý život chodí cvičit a tou dobou navíc navštěvovala dokonce posilovnu a hrála tenis. „Potřebuju to ke svému povolání, tělo mě nesmí zradit,“ říkala důrazně.

Mluvčí seriálu Vojtěch Boháček ale diváky ujistil, že o postavu Růženky diváci nepřijdou: „Ke zdravotnímu stavu našich herců se nevyjadřujeme. Nicméně mohu potvrdit, že paní Hadrbolcová začne co nejdříve opět Ulici natáčet a my jí samozřejmě přejeme hodně sil.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám