Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Udržovat tělo i pleť je celoroční dřina, ale plavková sezona je nemilosrdná. A i slavní před létem přitvrdí. Jaké mají vychytávky a co na sobě spravili před letošním létem?

Topmodelka Simona Krainová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyhýbám se tučnému, sladkému a oblíbila jsem si běh. Když u něj chvíli vydržíte, výsledky se dostaví. Příkladem je i má sestra. Běhá a je to na ní vidět. A na ty vzpurnější tuky pomohla liposukce SlimLipo. Dnes má skoro v padesáti postavu, kterou jí mohu závidět i já. Obličej, ten nevyběháte. Proto chodím na plazmalifting. Po něm pleť vypadá čerstvě, jako byste se každý den dobře vyspala. Před létem zajdu na botox, aby se při mračení od sluníčka netvořily nové vrásky nebo neprohlubovaly stávající. Aby výsledek nevypadal jako strnulá maska, je důležité, kdo s tím pracuje. Naštěstí mám na Klinice Yes Visage profíky a primářku Kavkovou. Tam všechny zákroky dělají s péčí a citem pro přirozenost.

Moderátorka Petra Svoboda

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro mě jsou dlouhé husté vlasy součástí ženskosti. A protože moje se zastaví v délce po ramena a déle nenarostou, tak těmi prodlouženými v Salonu Yes Vip pomocí Hairdreams NANO technologie doplním ty vlastní. Vidím v tom samá pozitiva, bohaté vlasy, které vydrží, dá se s nimi pracovat, vytvářet účesy a jsou k nerozeznání od těch mých. A kdyby se v létě u moře nebo v maskérně poničily, vyměníte je za nové. Ale vtipkuji. Ty vlasy jsou součástí mé osobnosti. Před létem oceňuji i prodloužené řasy. Zvýrazní oči a i po ránu nebo u vody vypadají jako nalíčené. Ušetří to čas a rozmazaná řasenka u mne neexistuje. S maminkou jsme si také nechaly namíchat YES Plazma Cream z vlastní plazmy. Výborná věc.

Miss Earth Nikola Buranská

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Musím přiznat, že my jsme se s maminkou do toho letos před létem tedy opravdu pustily pěkně od základu. Já si dopřála prsa, která budou úměrná k mé postavě a u kterých bych si nemusela do nekonečna pomáhat supervycpanými podprsenkami. Z výsledku jsem nadšená. Předčilo to má očekávání. Mám nyní prsa přesně taková, jaká jsem chtěla. Žádná obří prsa, ale hezké plné ženské poprsí. Zatímco já byla u primáře Molitora, maminka na stejné klinice Klinice Yes Visage u doktora Paducha podstoupila laserovou liposukci SlimLipo. Určitě nelitujeme ani jedna. Každá žena by se měla cítit dobře. I na klinice byli skvělí. Já bych do toho šla určitě znovu. V plavkách se letos budeme obě cítit určitě dobře.

Herečka Alice Bendová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Já jsem letos přípravu na léto vzala také opravdu z gruntu. A všechno na jednom místě na Klinice Yes Visage, aby to bylo rychle vidět a taky rychle hotovo. Prostě bez nějakých dlouhých rekonvalescencí, protože s natáčením by na mě opravdu nepočkali. Proto jsem šla nejdříve s bříškem na laserovou liposukci SlimLipo. Bylo to rychlé a druhý den jsem už byla zase na place. Pak zvýraznění kontury rtů. Ale co mě dostalo nejvíc, byly viditelné metličkovité a křečové žilky, které vypadaly jako škaredé modřiny na nohou a trápily mě 9 let. Přitom úplně zbytečně! Pan doktor Baláž mě jich zbavil během 15 minut. Vůbec nic jsem necítila a prostě byly pryč. Nohy jako nové. Nechápu, na co jsem 9 let čekala.

Tip: Tělo jako celebrita zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika Yes Visage je nejen špičkovou klinikou, kde si naše slavné osobnosti podávají dveře, ale také je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Stejnou péči, jako zde zmíněné dámy, si lze dopřát také zcela zdarma. Jak? V soutěži o proměnu. Vyhrát tak můžete zákrok dle vlastního přání a z více jak 300 služeb kliniky si určitě vybere každý. Více o soutěži na webu Kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám