Hlavní obsah
Článek

I mezi slavnými a životem protřelými muži se najde dost těch, kteří svou slabost pro něžnější pohlaví nedovedli během své životní pouti příliš krotit. Pro některé bylo plození manželských i nemanželských dětí koníčkem, pro ty druhé zase životním údělem. Pojďme si připomenout ty nejčilejší!

Marlon Brando (†80) měl v posteli muže i ženy a sám si dělal legraci, že vlastně neví, kolik má potomků. Spekuluje se nejčastěji o 16 dětech. Přesný počet se však liší a přímé důkazy chybí. Do manželství si Marlon, který měl vždycky slabost pro exotické krásky, troufl jít celkem třikrát. Jeho první manželkou byla indická herečka Anna Kashfi. vydrželi spolu sotva dva roky a narodil se jim syn Christian. Brzy Branda svými půvaby omámila mexická herečka Movita Castaneda. Tu také pojal za manželku. Plody jejich lásky jsou syn Miko a dcera Rebecca. Třetí manželkou bouřliváka Marlona byla pro změnu jeho tahitská kolegyně Tarita. Nejtrpělivější ze tří manželek to s nevěrníkem vydržela celých deset let. Narodili se jim syn Teihotu a dcera Cheyenne, která ze všech jeho dětí měla nejtrpčí osud. Podle svědectví Tarity ji měl Brando zneužívat. Když Marlonův syn Christian z prvního manželství při hádce zastřelil jejího ženicha, zhroutila se a spáchala sebevraždu. Po rozpadu třetího manželství už se do chomoutu nehnal, ale plodil vesele dál. Jen se svou hospodyní měl v devadesátých letech další tři děti. Ostatní potomci se narodili z krátkodobých známostí či náhodných vztahů. Jedním z nich je například známý herec Stephen Blackehart, který se narodil jako Srefano Brando.

Do monogamního manžela měl hodně daleko také hollywoodský veterán Clint Eastwood (86). S pěti různými ženami zplodil celkem sedm dětí. Poprvé se oženil s Maggie Johnson. Narodily se jim dvě děti. Syn Kyle a dcera Alison. Svazek i přes četné nevěry vydržel 27 let. Se třemi ženami z nemanželského vztahu má další tři dcery a jednoho syna. Ještě v době prvního manželství zplodil Clint s kaskadérkou Roxane Tunis dceru Kimber. S letuškou Jacelyn Reevesovou syna Scotta (dnes je z něj úspěšný model) a dceru Kathryn. S Frances Fisher má dceru Francescu (dnes rovněž známá herečka a modelka). Podruhé se oženil v roce 1996 s televizní moderátorkou Dinou Ruiz, s níž má dceru Morgan. Druhé manželství skončilo v roce 2014 bouřlivým rozvodem a tahanicemi o majetek. Od té doby se po boku Clinta objevují zachovalé čtyřicátnice a na další rozrůstání už tak početného rodinného klanu to zatím nevypadá.

Osm dětí s pěti ženami a dvě manželství. To je dosavadní životní skóre Micka Jaggera (73). Nejstarším potomkem je dcera Karis, již má s Marshou Hunt. Bianca Jagger, se kterou byl ženatý v sedmdesátých letech, mu porodila dceru Jade. Čtyři děti si rocker pořídil s druhou manželkou Jerry Hall, která je matkou Elizabeth, Jamese, Georgie a Gabriela. Zatím posledního potomka, syna Lukase, má s návrhářkou L´Wren Scott, která se před dvěma lety oběsila na klice dveří. Aktuální přítelkyně Melanie Hamrick mu před Vánocemi porodila dalšího syna. Dostal jméno Devereaux.

Eddie Murphy (55) do manželství vstoupil zatím sice jen jednou, ale už má s pěti různými ženami celkem devět potomků. Nejstarší jsou jeho synové Eric a Christian, které si pořídil s dvěma různými přítelkyněmi hned po sobě na začátku devadesátých let. S exmanželkou Nicole Mitchell Murphy má dalších pět dětí. Rozvedli se po třinácti letech v roce 2006. Netrvalo dlouho a na svět přišla dcera Angel, jejíž matkou je Mel B ze Spice Girls. Tu jako dceru Eddie uznal až po testech DNA. Nejmladší robě Eddieho je ještě v plenkách. Ze vztahu s o 19 let mladší modelkou Paige Butcher se mu letos v květnu narodila dcerka, která dostala jméno Izzy Oona.

Reklama

Další články

Načítám