Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejvýraznějších finalistů soutěže SuperStar Jaro Smejkal se v březnu rozpovídal o rozchodu s pohledným přítelem Michalem. Jelikož se pár několikrát rozešel a dal znovu dohromady, tak zde existovala naděje, že nakonec opět dojde ke vzkříšení vztahu. Leč nestalo se. Zpěvák žije aktuálně sám, pokaždé prý ale najde někoho, ke komu se může večer přitulit.

„Teď si single život užívám, nejsem typ člověka, který by toužil po rodinném životě. I když mám čtvrtstoletí, zatím jsem v tomto ohledu nevyzrál. Stačí mi, že mám kolem sebe přátele, když nechci být sám, tak nejsem,“ přiznal Smejkal, který si prý vystačí i s plyšáky. 
Těch má opravdu hodně, protože je dostává především od fanoušků a fanynek. „Často přiletí na koncertě několik kousků. Pár si jich nechám, ale většinu nosím do dětského domova. Tam mají větší uplatnění. Já bych se totiž za chvilku ani nevešel do postele,“ řekl s úsměvem nejpotetovanější český zpěvák.

Smejkal se mimo vlastní sólové vystupování propojil i s kapelou Burma Jones a převzal tak štafetu po známém zpěvákovi Bohouši Josefovi. „Byla to náhoda a musím říct, že jsme si s kluky opravdu padli do noty,“ řekl Jaro, který sice už měl s kapelou premiéru, ovšem v červnu ho čeká první vystoupení pod širým nebem.

„Kamarádka dělá charitativní festival a výtěžek ze vstupného a všechny honoráře účinkujících půjdou na nemocného Honzíka a pak i na projekt splněná přání. Je to opravdu nádherná akce a člověk rád udělá něco pro dobrou věc. Nemusíme přeci jen ze všeho brát peníze pro sebe,“ uznal zpěvák, který si i pořídil maskota, dvoumetrového tulícího panáka.
 S ním se nechal i nafotit a výsledná fotografie bude součástí dražby. „Nikdy jsem tak velkého plyšáka nedostal, ani neviděl. Je to super kámoš a už ho mám i v posteli. Co se týče fotky, snad si mě někdo vydraží. Případně jsem připraven si svou fotku koupit sám,“ dodal Jaro, který nedávno vydal i svůj první videoklip k tour s Burma Jones a koncem července si užije zasloužené volno na jednom z největších světových tanečních festivalů Tomorrowland v Belgii.

Reklama

Další články

Načítám