Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blížící se fotbalové Euro prověří nejen formu fotbalistů, ale i fanoušků, kteří se pilně připravují fandit svým zemím. Jednu z největších fanouškovských základen mají tradičně u velkého favorita evropského šampionátu - v Německu.

Jednou z nejzapálenějších fotbalových fanynek je bezesporu německá sexbomba Micaela Schaefer (40), která každý šampionát vehementně podporuje německé fotbalisty. A nejedná se o jen tak ledajakou fanynku.

Micaela se pravidelně svléká před slavnou Braniborskou bránou a nabízí tak fotbalistům pikantní předzápasové zpestření. Tedy pokud se fotky jejích odhalených ňader k německým reprezentantům vůbec dostanou...

Bývalá Playmate si tentokrát k odvážnému pózování pozvala neméně nažhavené posily. Zatímco Micaela odhalila svá ňadra v celé parádě, její kamarádky vystavily tělíčka ve stylových německých bikinách.

Spoře oděná vyzývavá brunetka, která se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother, však zatím německým fotbalistům moc štěstí nepřinesla. Tedy konkrétně na evropském šampionátu.

Zatímco na Mistrovství světa Němci před dvěma lety zvítězili, fotbalové Euro vyhráli naposledy v roce 1996, když v dramatickém finále porazili Českou republiku. V té době ale Micaela výkon reprezentantů svým nahým producírováním mohla ovlivnit jen těžko, protože tehdy byla ještě malá holka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám