Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a někdejší porotkyně Superstar Klára Vytisková (38) se díky mateřství hodně zklidnila. Místo večírků a cestování po světě nejraději pracuje doma a je se svou rodinou.

„Není nic krásnějšího, než pracovat doma. K mé desce Home mi teď skončilo tour a opět jsem ho ukončila doma v Únětici krásným koncertem,“ pochvaluje si zpěvačka, která každoročně v restauraci U Lasíků pořádá i domácí bazar Pop Up Second Hand.

„Prodáváme tady oblečení, boty a vše, co mi kamarádky nebo má skříň poskytnou. Všechny peníze pak putují na únětickou školku. Letos se bude rekonstruovat hřiště,“ uvedla Klára, která tak má možnost nejen udělat jeden z mnoha dobrých skutků, ale i provětrat skříň. 
Díky své zálibě v oblečení totiž vlastní opravdu hodně outfitů. „Jedu teď s kamarádkou do Berlína, takže se určitě těším, že si něco pěkného nakoupím. Nikdy nezapomenu nakoupit i pro Emilku,“ řekla Vytisková. Ta i kvůli dceři léto prozatím nejraději tráví doma. „Nafoukneme její bazének a dáme ho na zahradu. Už se na to moc těším,“ prozradila.

Letošní léto bude však pro Vytiskovou i pracovní, protože ji čeká nejeden festival. „Bude toho docela dost, ale snažím se to i tak trošku koordinovat s dcerou. S manželem jsme oba muzikanti, takže máme podobný harmonogram. Nejbližší koncert, který nás čeká, je na Císařské louce 19. 6. Bude to první ročník rodinného festivalu TenTaTo. Určitě zvu všechny své fanoušky, budou se mít na co těšit,“ řekla zpěvačka, která se prý sama těší nejen na kolegy zpěváky, kteří spolu s ní na festivalu vystoupí, ale i na doprovodný program.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám