Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto klepe na dveře a vy ještě vybíráte, kam vyrazit k moři? Portál dovolena.cz od STUDENT AGENCY k.s. vám předkládá top destinace letošního léta. Neomezujte se jen nabídkou českých CK, ale podívejte se, co nabízejí i ty německé. Cestovat s německou CK není nic složitého, zájezdy organizují i z Prahy, navíc některé z nich mají i česky mluvící delegáty.

Řecko – co ostrov, to jiný zážitek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásné moře, nádherné památky, vesničky, v nichž se zastavil čas, a vynikající kuchyně. Řecko je skvělou volbou pro dovolenou u moře pro každého. Každý ostrov je jiný a díky tomu vás Řecko pokaždé příjemně překvapí. Na Krétě vás kromě moře a léta čekají rušnější přístavy i vzácná archeologická naleziště, na Zakynthosu uvidíte vzácné želvy Careta Careta. Korfu je ostrovem zeleně a Santorini s typickými bílými domky a modrými kupolemi kostelíků vás prostě uchvátí. Většiny ostrovů se uprchlická krize vůbec nedotkla, a tak jsou řecké ostrovy destinací číslo jedna pro leteckou dovolenou českých klientů. Řekové vědí, že cestovní ruch je pro ně klíčový a na sezónu jsou výborně připraveni.

Bulharsko – rušná velká i malá klidná letoviska

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bulharsko je skvělé místo pro rodinnou dovolenou. Široké písčité pláže Slunečného pobřeží ocení zejména rodiny s dětmi. Toto letovisko žije opravdu čilým prázdninovým životem, v tavernách se najíte levněji než doma a zároveň nabízí i vyžití v akvaparcích a na pláži. Slunečné pobřeží téměř sousedí se starobylým Nesebarem, historickým městečkem chráněným UNESCO. Celé hodiny se můžete procházet uličkami, kolem kamenných a dřevěných domů a zahrádek s fíkovníky a vinnou révou, a prohlížet si v galeriích obrazy místních umělců. V Bulharsku si najde ubytování dle svého vkusu každý: od jednoduchých apartmánů kousek od moře po nově vybudované 4 a 5* hotely s all inclusive stravováním.

Španělsko – Mallorca a Ibiza zase vedou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádherné pláže, skvělé jídlo i pití – Španělsko má řadu lákadel, kvůli kterým se do země vyplatí vydat na dovolenou. Jako každý rok míří mladí na Ibizu, večerní párty a zábava na ostrově jsou vyhlášené. Mallorce se ne náhodou přezdívá „plážový ráj ve Středozemním moři“. Chcete i během svojí dovolené zůstat v kontaktu s přáteli nebo rodinou? Pak nezapomeňte při vybírání hotelu zkontrolovat, jestli je v něm dostupné připojení k internetu a jestli je zdarma, nebo je zpoplatněné. Pokud je bezplatná WiFi vaším požadavkem, ponechte výběr hotelu na specialistovi portálu dovolena.cz a neztrácejte tím sami čas.

Rakousko - snadno dostupné pro každého a v létě mile překvapí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rakousko je tajným favoritem letošního léta. Většina Čechů zná destinaci jako typicky zimní, lyžařskou, ale pokud vás láká aktivnější dovolená v létě, pak vězte, že nikde není více cyklotras. V horách najdete specializované trasy pro bikery. Navíc koupání v korutanských jezerech se moři hravě vyrovná, teplotou a čistotou vody je i předčí. Pro ty, kteří by i tak upřednostnili vyloženě relax dovolenou, jsou vhodné hotely například v okolí Salzburku: jsou 4 i 5*, nabízejí all inclusive stravování a neomezený vstup do wellness zón. Navíc ve většině ubytovacích zařízení obdržíte místní turistickou kartu zdarma, která vás opravňuje například využívat místní lanovky, koupaliště nebo místní dopravu.

Turecko – nejlepší poměr ceny a kvality

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Turecko doplatilo na politiku, ruští klienti mají zákaz do destinace cestovat, a ceny šly dolů. Aktuálně představuje Turecko jednoznačně nejlepší poměr „cena/výkon“, protože 4 a 5* hotely s akvaparky, ultra all inclusive stravováním, animačními programy a wellness zónami nebyly nikdy levnější. Rezorty jsou tak dobře vybavené, že ani nebudete mít čas si všechny atrakce užít. Ceny jsou ještě výhodnější, pokud budete cestovat s německou nebo rakouskou CK z Vídně nebo Drážďan, doporučuje portál dovolena.cz.

Další články

Načítám