Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vicemiss ČR 2009 Lucie Smatanová na rozdíl od spousty kolegyň ani sedm let od soutěže nezmizela v propadlišti dějin, spíš naopak! Loni nafotila fotky v prádelku, teď ukázala svou perfektní postavu při focení pro jednu módní značku. Mrkněte do fotogalerie!

Lucka se postavila před objektiv kvůli snímkům pro svou kamarádku, módní návrhářku Lucii Bugner. A podle jejích fanoušků je rozhodně dobře, že to udělala.

„Focení proběhlo přímo v butiku v Brně. Prostor byl malinký, bylo to složitější na organizaci, ale zvládli jsme to,“ svěřila se Super.cz Smatanová.

Ta teď neví, kde jí hlava stojí. „Příští týden mám státnice a obhajobu bakalářské práce, takže se na pracovních cestách učím a po pravdě jsem z toho pěkně nervózní,“ přiznává a je sympatické vidět, že nejde o žádné bezduché ramínko na šaty, ale o inteligentní a k tomu navíc velmi pohlednou bytost.

V Česku se objevuje jen výjimečně. „Vloni jsem zkusila práci v Itálii a mám tam již spoustu klientů, takže kromě Německa a Rakouska jezdím ještě hodně kvůli přímým zakázkám do Itálie. V České republice jsem opravdu málo, některé měsíce vůbec. Vracím se kvůli stálým klientům, jako je třeba Lucie, protože jsem tváří její značky od loňska, kdy jsme fotily kolekce jaro/léto a podzim/zima,“ dodala nádherná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám