Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by neznal úspěšné americké sesterské duo Mary-Kate a Ashley Olsen (29). Dospělí si je vybavují z rodinných komedií Jedeme k babičce, Výlet do Paříže, Sestry v akci či Malé dohazovačky a především pak ze seriálu Plný dům, kde se od svých devíti měsíců věku střídaly v roli malé Michelle Tanner. Mladší generace je však už zná spíš jako módní návrhářky. Proto ani letos nemohly chybět na vyhlašování cen CFDA Fashion Awards v New Yorku, kam tentokrát zavítaly i se svou mladší sestrou Elizabeth.

Sedmadvacetiletá Elizabeth Olsen se na rozdíl od Mary-Kate a Ashley začíná v Hollywoodu výrazněji prosazovat až v posledních letech. V roce 2013 si zahrála s Danielem Radcliffem v dramatu Zbav se svých miláčků a s Dakotou Fanning ve Very Good Girls. O rok později se objevila v thrilleru Godzilla a kasovním trháku Captain America: Návrat prvního Avengera a posléze navázala i s Avengers: Age of Ultron a letos s Captain America: Občanskou válkou, na jejíž dubnové premiéře v Londýně svými ženskými půvaby doslova zastínila všechny zbylé hvězdy filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám