Hlavní obsah
Článek

Je to měsíc, co moderátorka Sandra Parmová oznámila rozchod se svým dlouholetým partnerem, reportérem Krimi zpráv na Primě Michalem Janotkou. Nikdo třetí za tím nebyl. Pokud by se tedy nepočítala práce. Sandra za Michalem jezdila z Prahy, kde pracuje ona, do Brna, kde dělá on. Ale měl na ni čím dál méně času.

"Po dovolené za mnou byl v Praze vlastně jen jednou, když jsme byli nominováni do soutěže Pár roku. Já za ním víckrát, ale měl ještě víc práce, když Bára Kozáková otěhotněla a byla na mateřské. Říkala jsem, že takhle to dál nejde. A nešlo. Prostě se to mezi námi nějak vytratilo," svěřila Super.cz.

Na večírku seriálu Ohnivý kuře jsme se skoro lekli toho, jak je moderátorka hubená. "Od rozchodu je to měsíc, takže je to samozřejmě lepší, než to bylo na začátku. Když je nějaké trápení, někdo to řeší tak, že jí hodně. A já naopak chuť na jídlo neměla. Ale teď to zdatně doháním, protože moderuji festivaly o jídle a tam mi kuchaři podstrojují," vysvětlila Sandra. "Kolik jsem zhubla, nevím, ale poznám to na šatech, že mi jsou volnější."

Zároveň je ale s figurou spokojená, protože vypadá líp na obraze. Užila si i pracovní týden na Kapverdách, kam si nechala ušít i plavky na míru. "Myslela jsem, že žádná dovolená od toho rozchodu ani nehrozí a nebude. Tak mě to mile překvapilo a užili jsme si to. I když jsme pracovali, točil se tam TopStar, tak se diváci můžou těšit třeba na moji kolegyni Evu Perkausovou, která v plavkách vypadala úžasně. A moje plavky jsou taky moc hezké, s korálky a kamínky. Moc se mi líbí, jak mi je u Ponerů ušili," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám