Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na premiéru hry 4 sestry finišují. Diváci ji uvidí od 11. července, kdy ji divadlo Studio DVA uvede na své Letní scéně na Vyšehradě. Jako autor je pod ní podepsaný Patrik Hartl, jenž svůj kus tradičně také režíruje, a do rolí sester si vybral herečky, které návštěvníci Studia DVA z tohoto divadla dobře znají - Ivanu Chýlkovou, Janu Strykovou a Annu Šiškovou, a doplnil je mladší Berenikou Kohoutovou.

Hra je popsána jako ‚punková crazy komedie o tom, že i když si pořádně lezete na nervy, je zábavnější prožít život s rodinou než bez ní‘ a hlavními postavami jsou povahově velmi odlišné čtyři ženy - sestry, jež mají každá jinou maminku.

Berenika Kohoutová například hraje divokou průšvihářku Bibi, která je pořád těhotná a neví s kým. Jako matka samoživitelka je nucena pracovat od nevidím do nevidím a občas k výdělku využít i toho, že je pro muže atraktivní.

Hereččino soukromí je sice hodně zajímavé, ale tak divoké naštěstí ne. Nedávno se provdala za dlouholetého partnera Pavla Čecháka, otce synů Františka a Cyrila, které mu porodila Tatiana Vilhelmová a které s ním Berenika, když nejsou u mámy Táni, vychovává. A po pracovní stránce je vedle divadelní hry novinkou také knížka Sedmilhářky s texty z blogu, který píše se svou kamarádkou, také herečkou Marikou Šoposkou.

Reklama

Další články

Načítám