Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá přední česká modelka Eva Jasanovská, jejíž půvab kdysi dostal na kolena i Bruce Willise a která byla vdaná za člena kapely Lucie Michala Dvořák, je už čtyři měsíce maminkou syna Adriana. V těhotenství přibrala dvacet kilogramů a nyní je zase ve formě, nemá ani kilo navíc.

"Jsem na původní váze. Je to kojením, jde to opravdu samo," řekla Super.cz Jasanovská. Žádná makačka v posilovně ani dieta za úbytkem váhy prý není. "Ráda bych cvičila, ale to nejde vůbec zvládat. Pracuju a starám se o dítě, to už jsou dvě zaměstnání na plný úvazek," vysvětluje PR manažerka a také blogerka. "Za čtyři měsíce dvacet kilo cvičením nedáš. Kojení je super a nejrychlejší způsob," usmívá se.

Eva se věnuje svému lifestylovému blogu Bobovibe, který si pořídila s kamarádkou, módní redaktorkou Lucií Janotovou. Blog se poslední dobou více než módou pomalu plní tématy pro maminky. Zatímco Eva před čtyřmi měsíci porodila, Lucie je v šestém měsíci a těší se také na prvního potomka.

"Trošku se bojíme, aby se z lifestylového blogu nestalo něco, kde budeme mluvit jen o dudlících. Témata už tam taková taky jsou, protože je to o nás," dodala se smíchem Eva.

Reklama

Další články

Načítám