Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Holišová (43) se do povědomí diváků dostala v seriálech Velmi křehké vztahy a Ulice. Největší publicitu ale získala díky vítězství v právě skončené ostře sledované show Tvoje tvář má známý hlas, kde se známé osobnosti převlékaly za české i zahraniční zpěváky a zpěvačky.

Holišová sice v Ulici hraje nesmělou Veroniku Maléřovou, ale na pódiu to ve fantastických převlecích dokázala roztočit jako málokdo. Zejména její proměny v sexy zpěvačku Beyoncé a krále popu Michaela Jacksona, vzbudily zasloužené ovace. Podle slov zpěvačky jí právě tito dva interpreti dali pořádně zabrat.

"Každá postava byla svým způsobem těžká. Každopádně Beyoncé a také Michael Jackson, u kterého každý ví, jak zpíval a jak se hýbal. A vstřebejte to za týden. Bála jsem se, že k tomu budou všichni hodně kritičtí," prozradila Holišová, které se podle diváckých ohlasů nejméně povedla Hana Zagorová.

"Nikdy se nezavděčíte všem. Těžké je, když je to český interpret, který to může vidět a nechcete ho nějak urazit. Dělala jsem, co bylo v mé moci," vzpomínala na ztvárnění Zagorky Holišová, jež se divákům představila také jako Shania Twain, Catherine Zeta-Jones, Aretha Franklin, MC Hammer, Edith Piaf a naposledy jako John Travolta. Jaká proměna se Hance podle vás nejvíc povedla? Hlasujte v anketě pod článkem.

Jaká proměna se podle vás Haně Holišové nejvíc povedla?
Hana Holišová jako Edith Piaf
16,4 %
Hana Holišová jako Katy Perry
1,2 %
Hana Holišová jako MC Hammer
1,1 %
Hana Holišová jako Michael Jackson
11,9 %
Hana Holišová jako Beyoncé
54,9 %
Hana Holišová jako Hana Zagorová
1,2 %
Hana Holišová jako Shania Twain
2,6 %
Hana Holišová jako Aretha Franklin
1,1 %
Hana Holišová jako Catherine Zeta-Jones
3,3 %
Hana Holišová jako John Travolta
6,3 %
Celkem hlasovalo 53847 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám