Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodný list zpěvačky Tiny Turner hovoří jasně, koncem listopadu ji čekají už 77. narozeniny, ale kdo by to při pohledu na ni tipoval? Energická, usměvavá a stále okouzlující dáma, která odstartovala hudební kariéru už v polovině 50. let minulého století, vůbec nestárne. Navíc jí pořád záleží na tom, aby se líbila svému o šestnáct let mladšímu manželovi Erwinu Bachovi, a proto jej v pondělí při návštěvě Milána vzala i na nákupy.

Pár se vydal na zhruba dvouhodinovou procházku po centru italského města módy a zavítal mimo jiné do butiku jedné luxusní značky na nákupní třídě Via Monte Napoleone, kde už na ně čekal přistavený vůz.

Elegantní dvojice byla sladěná do nestárnoucí klasiky v černobílé kombinaci. Turner své pověstné nohy neukázala, ale i ve volných kalhotách měla šmrnc. Svého muže (německého hudebního producenta, s nímž žije již třicet let) se přitom láskyplně držela za ruku nebo za rámě. Poté, co pozdravila několik fanoušků a poslala jim vzdušný polibek, usedla do auta s řidičem, který manžele odvezl do jejich hotelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám