Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Josef Vágner ukázal svoji přítelkyni Marlene. Po dvouapůlletém vztahu měli půl roku pauzu, kdy vztah procházel krizí. Nyní je zase vše zalité sluncem a pár ruku v ruce vyrazil do společnosti.

"Měli jsme teď období, kdy jsme se spolu trošku nebavili a ladili jsme nějaké věci. Malinko byla krize, ale myslím, že jsme to překonali a je všechno v pořádku," řekl Super.cz Vágner na oslavě stého výročí muzikálu Antoinetta - královna Francie ve Follow me baru. "Důležité je si uvědomit, že se některé věci hrotily zbytečně moc. Teď je to takové přirozenější," upřesňuje.

Stejně to vidí i Marlene. "Dávali jsme si čas, zároveň se vyhledávali. Spoustu jsme se toho naučili a dneska jsme na tom, myslím, lépe než před rokem," říká brunetka, která se narodila v Německu, ale už 22 let žije v Praze.

Pár spolu zatím úplně nebydlí, Marlene žije na střídačku s Pepou a se svým bratrem. "Já jsem se soužití vždycky bál, teď jsem trošku ustoupil a vymyslel jsem si režim, že Marlene na týden s kufrem přijede a pak zase týden bydlí u bratra, abych měl trošku vnitřního prostoru. Poslední dobu se nám to moc nedaří, je tam trošku déle, asi budu muset na těch svých pravidlech zase trošku zapracovat," dodal s úsměvem Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám