Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák Josef Vágner ukázal svoji přítelkyni Marlene. Po dvouapůlletém vztahu měli půl roku pauzu, kdy vztah procházel krizí. Nyní je zase vše zalité sluncem a pár ruku v ruce vyrazil do společnosti.

"Měli jsme teď období, kdy jsme se spolu trošku nebavili a ladili jsme nějaké věci. Malinko byla krize, ale myslím, že jsme to překonali a je všechno v pořádku," řekl Super.cz Vágner na oslavě stého výročí muzikálu Antoinetta - královna Francie ve Follow me baru. "Důležité je si uvědomit, že se některé věci hrotily zbytečně moc. Teď je to takové přirozenější," upřesňuje.

Stejně to vidí i Marlene. "Dávali jsme si čas, zároveň se vyhledávali. Spoustu jsme se toho naučili a dneska jsme na tom, myslím, lépe než před rokem," říká brunetka, která se narodila v Německu, ale už 22 let žije v Praze.

Pár spolu zatím úplně nebydlí, Marlene žije na střídačku s Pepou a se svým bratrem. "Já jsem se soužití vždycky bál, teď jsem trošku ustoupil a vymyslel jsem si režim, že Marlene na týden s kufrem přijede a pak zase týden bydlí u bratra, abych měl trošku vnitřního prostoru. Poslední dobu se nám to moc nedaří, je tam trošku déle, asi budu muset na těch svých pravidlech zase trošku zapracovat," dodal s úsměvem Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám