Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z aktuálních záběrů budou mít jistě radost všichni fanoušci herce Vala Kilmera (56), s nímž to poslední roky nevypadalo vůbec dobře. Parťák Toma Cruise z Top Gunu před šesti lety začal neutěšeně přibírat, ale mnohem větší obavy o jeho zdraví vyvstaly loni v lednu, kdy byl herec hospitalizován s podezřením na rakovinu, jelikož vykašlával krev. Následně viditelně zhubnul a začal celkově chřadnout, krk si navíc neustále maskoval šálami nebo šátky. Podle posledních fotografií se ale herci daří mnohem lépe, což mu umožnilo i odjet na Havaj.

Na dovolené se ovšem zdá být Kilmer sám, minimálně nákupy v místním obchodě s potravinami a procházky podél pobřeží absolvoval bez jakékoli společnosti. Růžová košile s rozepnutými knoflíčky u krku ovšem odhalila, že herci po prodělané tracheostomii zbyly na krku jen nepatrné jizvičky a rozhodně už se neztrácí před očima jako loni touto dobou, kdy se obalil několika šálami a vůbec nevypadal zdravě.

Herec dodnes neobjasnil, co bylo příčinou jeho zdravotních potíží, zpočátku si dokonce ani žádné nepřipouštěl a věřil, že jej vyléčí jeho víra, což podle jeho rodiny značně komplikovalo léčbu. Snímky z posledních dní ale naznačují, že je u herce vše na dobré cestě...

Reklama

Další články

Načítám