Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Vojtek (52) a jeho přítelkyně, muzikálová zpěvačka Petra Vraspírová, už pracují na společném životě. Vraspírová kvůli vztahu se zpěvákem opouští Plzeň, kde žila, a stěhuje se k Romanovi do bytu, který má pronajatý od herečky Jitky Čvančarové.

Vraspírová byla ve stálém angažmá v plzeňském divadle, které po letech ukončila. A právě v těchto dnech probíhá velké stěhování. "Petra odchází z teplého angažmá do víru pražské volné nohy," řekl Super.cz Vojtek, který přijel na večírek muzikálu Antoinetta z Plzně, kde pomáhá Petře s balením, vyklízením bytu atd.

Říká se, že společné bydlení vztah hodně prověří. Nebojí se zpěvák tohoto důležitého kroku? "Tím pádem bude vztah prověřen, a až se příště uvidíme, tak taky uvidíme, jak to dopadlo," usmíval se. "Buduji si svůj život, jak bych chtěl já, snažím se starat o své děti a být šťastný," dodal Vojtek na párty v baru Follow me k stému výročí muzikálu Antoinetta - královna Francie, který se na jeden den přesouvá z Prahy na zámek Konopiště.

"25. června se Antoinetta bude hrát na Konopišti na open air scéně. Pokud bude hezké počasí, tak to může být nádherný zážitek, to téma se tam určitě hodí," dodal Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám