Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Radost z žádosti o ruku byla poněkud předčasná. Hilary Swank (41) se v březnu od Rubena Torrese dočkala zásnubního prstýnku, ale ten její ruku bohužel příliš dlouho nezdobil.

Držitelka dvou Oscarů byla před necelými třemi měsíci štěstím bez sebe, když své příznivce na sociální síti informovala o tom, že se schyluje ke svatbě. Bývalý profesionální tenista ale nákupem prstýnku neprokázal moc dobrou investici. Hilary jej totiž příliš dlouho nenosila.

Hvězda filmů Kluci nepláčou a Million Dollar Baby si o víkendu nenechala ujít zápas mezi Novakem Djokovičem a Andym Murrayem na French Open, kde se obešla bez snoubence i šperku, který byl symbolem jejich lásky. Zahraniční média mají jasno v tom, že herečka s tenistou vzájemný vztah ukončili, čemuž napovídají i projevy Hilary na sociální síti.

Swank ze svého profilu nejprve smazala fotku oznamující zasnoubení a následně začala chrlit životní moudra. „Podstatou života není najít své skutečné já, ale sám si ho vytvořit. Každý den máme volbu. Jak byste chtěli žít právě dnes?“ napsala herečka, jejíž projev je očividně poznamenán životní změnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám