Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhle dvaadvacetiletou americkou krasotinku jste už určitě zaznamenali. Jmenuje se Charlotte McKinney a za velkou louží na sebe upozornila především kontroverzní sexy reklamou na řetězec rychlého občerstvení Carl’s. O víkendu se její přítomností mohli potěšit místní i turisté v oblíbeném mexickém letovisku Cabo San Lucas, kde u příležitosti otevíračky nového resortu nafotila i pár žhavých bikinovek.

Zálusk na mladou Floriďanku si už určitě dělala spousta mlsných kocourů, ale její srdce už více než rok patří o dvacet let staršímu herci Stephenu Dorffovi, známému například z hororu Blade, kde hrál vedle Wesleyho Snipese.

Dorff nyní pomáhá rozjet kariéru v Hollywoodu i své přítelkyni, kterou v malé roli uvidíte také v připravované komedii Pobřežní hlídka. Novou Pamelou se sice stala bývalka Lea DiCapria Kelly Rohrbach, ale pro Charlotte to jistě bude parádní příležitost, jak ještě víc upoutat filmové režiséry a producenty. A zahrát si s Dwaynem Johnsonem či Zacem Efronem také není k zahození...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám