Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá herečka Denisa Nesvačilová (24) se divákům naposledy představila v šestém pokračování filmové série o Básnících. Půvabná zrzka si zahrála dceru populární Vendulky Utěšitelky, tedy Evy Jeníčkové.

Ve filmu se herečka poprvé ve své herecké kariéře odhalila, a to hned před hlavní postavou Štěpánem Šafránkem, hercem Pavlem Křížem.

V těchto dnech se natáčí další film s Denisou Nesvačilovou. A diváci se opět mají na co těšit. V romantické a lehce erotické komedii Miloslava Šmídmajera Miluji tě modře Denisa ztvárnila aranžérku a akrobatku. Za sebou má natáčení náročných akrobatických scén, kde vyniklo její pružné sexy tělo. Společně s hereckým kolegou a filmovým přítelem Rosťou Novákem předvedla vskutku krkolomné kousky.

„Akrobacie na strapsech pro mě byla zatím největší hereckou výzvou. Po deseti letech jsem musela znovu začít tělo trochu trápit, aby divák podlehl iluzi, že jsem skutečně akrobatka. Když jsem prováděla doslova psí kusy několik metrů nad zemí bez jakéhokoliv jištění, v podstatě odkázaná jen na Rosťu Nováka, bojovala jsem s obrovským strachem a fyzickým vypětím. Nesměla jsem to na sobě ale dát znát. Snad si diváci nevšední cirkusové scény naplno užijí, i proto, že jsem to skutečně já a ne dublér,“ prozradila Denisa, které pomohlo, že od útlého dětství dělala vrcholově gymnatisku.

Možná ještě náročnější bude pro Denisu natáčení závěrečných milostných scén, které prý budou něžné a vtipné a budou se točit poslední natáčecí den koncem června.

Vedle zmíněných Nováka a Nesvačilové uvidíme v dalších rolích Václava Jílka, Vladimíra Kratinu, Táňu Medveckou, Marka Vašuta, Hanu Vagnerovou, Terezu Bebarovou, Miroslava Táborského, Filipa Kaňkovského a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám