Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Míša Doubravová, provdaná Tomešová, se poprvé objevila ve společnosti jako vdaná paní. Zasedla v porotě finále soutěže Hlas Dvojky a premiérově tak předvedla i svůj snubní prsten. V porotě měl zasednout také její novomanžel Roman Tomeš, ale bohužel leží doma s angínou.

"Oba teď žijeme v takové euforii, že jsme to schytali, máme antibiotika. Asi z toho, jak jsme na svatbě naboso křepčili," řekla Super.cz s úsměvem Míša.

Roli novomanželky si užívá. "Všechno je teď najednou takové důležitější a posvátnější. Třeba společné čištění zubů," usmívá se Míša a hrdě ukazovala snubní prsten. "Máme jednoduché snubáky. Já tam mám malinkatý briliant, ale jinak jsme to chtěli jen jako symbol," dodala nová paní Tomešová na slavnostní akci Českého rozhlasu, kde zasedla v porotě.

"Šlo o nejkrásnější hlas, mluvený projev, krásu slova, pohotovost. Jednoznačnou vítězkou pro mě i pro celou porotu byla paní Blanka Prudilová, která by z fleku mohla pracovat v nejlepších českých rádiích. Měla úžasný sofistikovaný projev a nádhernou barvu hlasu," uzavřela Tomešová.

Soubojem o nejlepší hlasový projev prováděli Tereza Kostková s Tomášem Voženílkem a Janem Přeučilem. V porotě zasedli vedle Míši Tomešové Petr Rychlý, Dana Morávková, Alexej Pyško, Naďa Konvalinková a Filip Tomsa.

Reklama

Další články

Načítám