Hlavní obsah
Článek

Jaromíre, Jaromíre… Národem milovaný Jarda Jágr (52) se rozhodl zareagovat na odhalení některých novinářů, že jeho přítelkyně Veronika Kopřivová (33) měla v minulosti pracovat jako striptérka v jednom německém podniku. Natočil video, v němž se kroutil u hokejky jako u tyče, kroutil pozadím a různě řádil. Proč máme ale pocit, že vypadá neuvěřitelně zpruzele?

„Dneska jsem si všude přečetl, jak Veronika krásně tancovala, ale o tom, jak se dokážu nakrucovat já, se ještě nikdo nezmínil. Doufám, že po zhlédnutí tohoto videa novináři vše napraví,“ napsal k tomu s tím, že o tom věděl dávno.

„Jak řekl Ježíš, ‚Kdo nehřešil, hoďte kamenem‘. Máma Jágr vzkazuje: ‚Kdybych na to měla postavu, tak bych šla tancovat taky.‘ Každý by se měl starat sám o sebe,“ dodal Jaromír k videu, které je dost nekvalitní, jako by si nechtěl pořídit mobil s kvalitním natáčením.

Nechtěl snad, aby o tom věděla veřejnost, a proto na videu přes úsměvy nepůsobí úplně šťastně? Buď jak buď, fanoušci jsou nadšeni, „bůh“ Jarda si udělal legraci a jeho oddaní obdivovatelé to berou jako nehoráznou švandu a žádnou křeč v tom jistě nevidí.

„Když to přeženu, i kdyby si začal s několikanásobnou vražedkyní, lidé ho natolik milují, že by mu vztah s ní přáli,“ komentoval to lakonicky jeden z rýpalů.

O Veronice se šuškají ještě mnohem drsnější věci, než by byl tanec u tyče. Ve světle toho, co teď prasklo a potvrdilo se, bude možná zajímavé sledovat, jestli se ověří i ony mnohem divočejší spekulace.

Reklama

Další články

Načítám