Hlavní obsah
Článek

Viděli jsme ji už s ptákem i kočičíma ouškama na hlavě, v kabátu připomínajícím spacák i v šatech z papíru, které by v sekundě shořely, kdyby vedle ní někdo škrtnul sirkou. Ina T. (37) je jednou z nejvýraznějších blogerek české scény a její styl v oblékání je naprosto charakteristický.

Na představení nadcházející kolekce známé rakouské bižuterie jsme se hvězdičky internetu ptali, co obléká, když zrovna není za blogerku? „Jsou akce, kde si můžu dovolit něco extravagantnějšího a jsou zase akce, kde se to moc nehodí. Pracuju i s tím, jak se v tom daném oblečení cítím a na jakou akci jdu,” říká tvář posledních dvou kolekcí královny českého oděvního designu Liběny Rochové. V šatníku Iny převládají většinou tlumené barvy. Čas od času ale sáhne i po výraznějších odstínech. „Oblékám třeba i růžovou, když vyrazím na golf. Mám pocit, že právě tak jdu více vidět,” vysvětluje blogerka.

Ina Tina má spoustu fanoušků, ale jelikož vystupuje z řady, tak se najdou i kritici. „Pozitivní reakce vyhází z řad novinářů, za což jsem moc ráda. Negativní jsou taky, ale to je v pořádku, já s tím počítám a myslím si, že je i to v pořádku,” říká Ina Tina a jedním dechem dodává: „Lidé mají právo na svůj názor, já mám zase svůj názor. Jsme přesvědčená, že spolu můžeme fungovat.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám