Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V českém šoubyznysu neexistuje zpěvák, který by měl v těle více piercingů a větší počet tetování než Jaro Smejkal (32). Mohlo by se tedy zdát, že ho pohled na tenkou jehličku jen tak nerozhodí. Když ale absolvoval svou první aplikaci klobásového jedu do čela na pražské klinice oblíbené mezi celebritami, tak se klepal strachy.

Jaro Smejkal, zpěvák s nevšedním hlasem, je od ledna novou posilou kapely Burma Jones. V těchto dnech dokončuje videoklip k novému singlu s příznačným názvem Co mě čeká. Pro aplikaci botulotoxinu se Jaro rozhodl z preventivních důvodů, jelikož pravidelně koncertuje v nočních hodinách a při vystoupení hodně zatěžuje mimiku. To způsobuje výrazné vrásky na čele a kolem očí. Díky včasnému ošetření se stávající vrásky zjemní a nebudou se do budoucna tolik prohlubovat.

„Čeká mě ambulantní ošetření trvající několik minut, přesto jsem se docela bál. Na jehly jsem z tetování zvyklý, ale tolik vpichů v oblasti obličeje mne rozhodně nenechalo klidným,” uvedl vystrašený zpěvák, který se ale nakonec rychle uklidnil. „Pohodová atmosféra na klinice a přátelský přístup doktora Junáška mne obav rychle zbavil. Aplikace proběhla velmi tenkou jehličkou, cítil jsem jen drobné štípnutí. Ihned se mohu s drobnými omezeními vrátit do běžného života a věnovat se naplno práci,“ nechal se slyšet Jaro.

Botulotoxin se v estetické dermatologii používá k odstranění mimických vrásek zejména mezi obočím u kořene nosu, v okolí očí u zevních očních koutků a na čele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám