Hlavní obsah
Článek

Nepodařilo se vám do plavek získat svou vysněnou postavu? Ke štěstí vám přebývá nějaké to kilo navíc? Tak se nestresujte a nekažte si náladu. Radši si pořiďte plavky, které vyhladí a zeštíhlí pas, bříško, boky či zadeček.

Plavky, co s vaší postavou provedou divy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zpevnit boky, zeštíhlit pas, vyhladit bříško… To všechno moderní plavky opravdu umí. Díky promyšleným střihům, rafinovaným efektům a speciální stahovací látce existují plavky, které postavu vymodelují podle vašich představ a dodají vám potřebné sebevědomí. Našli jsme ty, ve kterých v létě zaručeně uchvátíte – které si vyberete?

Když milujete černou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si nedokážete představit, že byste k vodě vyrazila v jiných než černých plavkách, tenhle model je pro vás přímo stvořený. I když to tak na první pohled vůbec nevypadá, plavky jsou vybaveny kosticemi a vyztuženými košíčky, takže vaše vnady budou mít perfektní tvar. Košíčky jsou navíc pošité flitry, které dodávají plavkám šmrnc a přitahují pozornost směrem k dekoltu. Klasický střih s tenkými ramínky lichotí každé postavě a díky stahovacímu efektu Tummy Control bude vaše bříško stažené a krásně vyhlazené.

Trendy retro vzhled a luxusní zpracování: Když nechcete zapadnout

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte plavky, které zakryjí rizikové partie bříška a boků, ale nenechají vás splynout s davem? Luxusní dvoudílné plavky Mariella z italské Neapole se stanou vaším nejoblíbenějším letním kouskem. Etno vzor v barevné kombinaci modré a béžové působí neotřele a perličkový detail na horním díle ho posouvá ještě o úroveň výš. Spodní díl s vysokým pasem stáhne a vyhladí rizikové partie břicha, takže můžete dát sbohem nejistotě a přivítat své nové sebevědomé já!

Tankini: To nejlepší z jednodílných a dvoudílných plavek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve dvoudílných plavkách se necítíte dobře, ale líbí se vám jejich praktičnost? Chcete si dopřát komfort dvou dílů, ale chcete schovat břicho? Pořiďte si tankini! Tyhle luxusní tankini Etna mají kromě na pohled krásného veselého designu také stahovací efekt! Oblast bříška je podšitá speciální látkou s efektem Tummy Control, která vaše bříško zpevní, vyhladí a opticky zeštíhlí. Budete se cítit naprosto neodolatelně a přesně tak budete také vypadat!

Jak maskovat rizikové partie?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Necítíte se v plavkách příliš sebejistě, a jakmile vyjdete z vody, už se halíte do ručníku? Pořiďte si stylovější variantu svého plážového ručníku! Luxusní plážové doplňky umí zakrýt problematické partie, jsou vzdušné, pohodlné a především vám to v nich bude zatraceně slušet! Plážové šaty jsou lehoučké, vzdušné, dobře schnou, a jakmile je hodíte přes plavky, budete se cítit jako plážová bohyně. Maskujte své rizikové partie stylově!

Další články

Načítám