Hlavní obsah
Článek

V letech 2009 a 2010 Kesha (29) patřila k největším objevům popové scény, ale na výsluní se příliš dlouho neohřála. Po prohraném soudním sporu je její budoucnost velmi nejistá a aktivity bývalé hvězdy se omezují na provokování na sociální síti.

Díky hitům Tik Tok a Timber Kesha dosáhla na vrcholy hitparád, kde se ale dlouho neudržela. Po přiznání k problémům s příjmem potravy se rozhodla zničit hudebního producenta s pseudonymem Dr. Luke, který ji v 18 letech přivedl do světa šoubyznysu. Kesha jej obvinila ze sexuálního i psychického zneužívání, ale soud letos jeho jméno očistil. Problémová zpěvačka tak musí podle smlouvy další desky natočit jedině pod jeho dohledem, což se ve výsledku rovná konci její kariéry.

Kesha se do nahrávacího studia nejspíš jen tak nepodívá a volný čas tráví na sociálních sítích, kde se na sebe snaží strhnout pozornost. Jejím nejnovějším příspěvkem je fotka s vystrčenou zadnicí, k níž přidala velmi emotivní komentář.

„Tvrdíš, že jsem škaredá dě*ka. Chápu, že je to tvůj názor, ale nesouhlasím s tebou. Sice nejsem dokonalá, ale jsem zatraceně báječná. A hlavně nejsem dě*ka,“ pustila se Kesha do „hatera“ a nezapomněla zdůraznit, že urážení člověka, který se otevřeně přiznal k boji s anorexií, je naprosto nevhodné. Následně jej vyzvala, aby jí políbil její nedokonalou zadnici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám