Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má z toho už nějaký ten pátek kšeft, o kterém by se jinému nesnilo, a teď jako by se mu ho rozhodl zničit jeho kolega ze stejné televize! Zdeněk Pohlreich (66) asi nevěřil svým očím, když se dozvěděl, že historicky nejúspěšnější český kuchtík Ladislav Hruška (46) se rozhodl fušovat mu do řemesla!

Kdysi to vypadalo z Pohlreichovy strany na odpor vůči Láďovi, ten ale tehdy ještě experimentoval s vařením na Nově, po jeho přestěhování na Primu se však usmířili a vše se zdálo být zalité sluncem.

To se teď může lehce změnit. Hruška, který má s více jak čtyřmi stovkami tisíc prodaných kusů první kuchařky větší úspěch než Bible a druhé prodal také slušný ranec, totiž na léto připravuje Encyklopedii grilování.

A právě na kuchařkách o grilování doteď Šéf „rýžoval“ největší peníze a takhle nebezpečná konkurence, kvůli které se lidi i perou, mu opravdu nemůže dělat radost!

„Tady v té zemi píše o grilování kdejaký nýmand a Láďa je nejúspěšnější český autor gastro literatury asi dva tisíce let zpátky a dopředu. Takže jestli tu někdo chystá encyklopedii grilování, musí to být on. Víc zatím říci nesmíme, jde o službu lidem, čisté dobro, ne byznys,“ dozvěděli jsme se u hodně sebevědomého Hruškova vydavatele.

Tak uvidíme, jestli z toho bude mít Zdeněk Pohlreich dobré spaní…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám