Hlavní obsah
Článek

V polovině 90. let se na celém světě nenašlo rádio, které by do vysílání nezařadilo skladbu Un-Break My Heart. Soulová zpěvačka Toni Braxton (48) se díky své baladě navždy zařadila do dějin populární hudby.

Mimořádně úspěšný hit z alba Secrets se natolik vepsal do povědomí posluchačů, že s ním Toni slaví úspěch dodnes. Přestože stačila vydat deset studiových alb, její nejznámější píseň nesmí chybět na žádném koncertě. Toni přitom hit Un-Break My Heart původně zavrhla, protože v něm neviděla potenciál. Nakonec ale určitě nelitovala, že jej pod nátlakem nahrávací společnosti zařadila do svého repertoáru.

Zpěvačka za rok a půl oslaví padesátiny, ale na jevišti ráda předvádí své tělo. Od časů největší slávy sice lehce přibrala, ale stále se vystavuje v minišatech. Nejvíce ukazuje svůj dekolt, který se od dob jejích počátků změnil. Toni je přitom matkou dvou dospívajících synů. S exmanželem Kerim Lewisem má čtrnáctiletého Denima a třináctiletého Diezela. Před pár dny se Braxton na koncertě v Atlantě pochlubila novou láskou, jíž je raper a hudební producent Birdman.

Reklama

Další články

Načítám