Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejlepší zápasníky MMA a navíc je to v bojovém sportu jednoznačně největší fešák. Loni dal v pěti zápasech soupeři K.O. Kdo by čekal, že půjde o nabušeného vypatlance, má smůlu. Z čtyřiadvacetiletého Malacha bude příští rok inženýr, studuje technickou univerzitu v Liberci.

"Tréninky mám dva denně, čas mezi tím je, co bych dělal pořád na kafíčkách, tak studuji vysokou školu," usmívá se zápasník, kterého trénuje André Reinders, bývalá hvězda MMA a partner modelky Hanky Mašlíkové.

Na jeho obličeji známky tvrdých ran nejsou vůbec vidět. "Nechodím si dopředu pro rány. Přijdu, dám K.O. a jdu domů," řekl Super.cz sebevědomě Malach.

A jaká měl největší zranění? "Měl jsem naražená žebra, přetrhaný okohybný svaly. Asi tři týdny jsem šilhal, to bylo hodně nepřijemný, a také přetrhaný stehenní vazy," říká Malach.

Už dlouho je zadaný. "Přítelkyni mám osm let, zvykla si, dělám to od patnácti, každý si zvykne. Už chodí i na zápasy a fandí. Fandí mi celá moje rodina," dodal Malach, kterého další zápas čeká 12. června na turnaji XFN na Podvinném mlýně, kde bude bojovat o titul mistra republiky v lehké váze s další hvězdou MMA Pepou Králem.

Reklama

Další články

Načítám