Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejočekávanějším vystoupením včerejšího dílu show Tvoje tvář má známý hlas byl pokus Adama Mišíka ztvárnit ikonu všech ikon Karla Gotta (†80). Jak se mladý zpěvák s touto výzvou popral?

Karel Gott je největší legendou české populární hudby. Srovnávat se s ním či jej dokonce kopírovat může být ošemetné. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil Adam Mišík, který měl předvést píseň Trezor. Mistrova síla však netkví v jeho vizáži, takže se na něm stylisté a maskéři nemohli až tak vyřádit.

Adam se sice s úkolem popral statečně, ale svým výkonem jen potvrdil obecně známou pravdu. Karel Gott je natolik unikátním interpretem, že je zkrátka nenapodobitelný. Doufejme tedy, že si pro své fanoušky připraví ještě další hudební produkci.

Po devátém kole Tváře je rozhodnuto, která čtveřice soutěžících se objeví ve finále. Adama v něm neuvidíme, protože lepší souhrnné skóre měli David Kraus (44), Iva Pazderková (44), Hana Holišová a Ivana Chýlková (60). Poslední jmenovaná dle internetových diskuzí není ve finále příliš vítaná. Diváci by na jejím místě raději viděli Petra Rychlého (58), který dokonale ztvárnil Louise Armstronga i Hanu Hegerovou (†89).

Co říkáte na pokus Adama Mišíka?
Karla Gotta ztvárnil dobře
64,7 %
Karel Gott je nenapodobitelný
35,3 %
Celkem hlasovalo 25258 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám