Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší dcery muzikanta Petra Jandy (81), zpěvačka Marta Jandová (50) i studentka Eliška Jandová, jsou kočky. A do krásy rostou i jeho dvě nejmladší, Rozárka a Anežka, které má s poslední manželkou Alicí.

Petr Janda s malými dcerami a manželkou vyrazil v sobotu na narozeninový koncert rádia a užili si ho všichni. Zatímco Petr vystupoval, mimo jiné vystřihl i duet Jedeme dál s Petrou Janů (71), holky se zabavily po svém u stánků se suvenýry a občerstvením a nechaly si i pomalovat obličeje.

A jaké má rodinka plány na léto? "Dovolená nebude až tak dlouhá. Budeme mít zhruba týden a pojedeme na Mallorcu. Bude to takový opalovací a koupací zájezd, ale přiznám se, že bych možná i zůstal doma. Trošku se bojím, mám takové lehké mrazení v zádech, ale hlavně kvůli dětem se odhodlám. Jsem nacestovaný až až. Byl jsem nedávno třeba na tenisovém Roland Garros a chystám se i na mistrovství Evropy v kopané do Francie, takže plány mám bohaté,“ vysvětlil Janda.

Reklama

Další články

Načítám