Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová herečka Michaela Doubravová se tento týden stačila vdát a stala se tak paní Tomešovou. Včera jsme informovali, že v Divadle Broadway hledají novou Květušku a Super.cz se podařilo exkluzivně zjistit, že Tomešová nahradila herečku Emmu Smetana (36) v právě chystaném muzikálu Adéla ještě nevečeřela. Emma musela kvůli těhotenství nabídku odmítnout.

„Prošla jsem řádným konkurzem. V Divadle Broadway jsem zatím v žádném muzikálu nehrála, takže se na novou spolupráci moc těším,“ prozradila nám Míša. „Zkoušky začaly přesně v den naší svatby s Romanem, takže jsem se musela z první čtené zkoušky omluvit,“ dodala se smíchem herečka.

V muzikálu, který bude mít premiéru 6. října, ztvární Tomešová roli Květušky a alternovat ji bude Dominika Richterová. V dalších rolích se objeví například Martin Dejdar (59), Petr Kostka, Tereza Kostková (47) či Aleš Háma (50).

Původně měla mít Míša volné léto, ale svatební cesta jí ani tak nehrozila. Její muž Roman Tomeš totiž bude zkoušet pro změnu muzikál Srdcový král v Divadle Kalich, pro který Míša typově nevyhovovala. Slibovala, že bude aspoň na zkoušky nosit dobroty. Takhle budou zaměstnaní oba. Miminko Roman s Míšou v dohledné době neplánují, aby pro muzikály nepřišla další čára přes rozpočet.

Reklama

Další články

Načítám