Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po odchodu z TV Nova měla Emma Smetana (36) pracovních nabídek, že by je mohla přehazovat vidlemi. A to nejen z mediální branže, ale i mnoho hereckých a pěveckých šancí. Před třemi týdny ještě naposledy létala jako představitelka titulní role v muzikálu Lucie a měla nastoupit do Divadla Broadway zkoušet roli naivní Květušky v muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

Příroda tomu ale chtěla jinak. Ve chvíli, kdy její přítel Jordan Haj vyvěsil na sociální síť snímek z ultrazvuku, už v Divadle Broadway věděli, že budou muset hledat jinou Květušku. Emma oznámila, že vzhledem ke svému požehnanému stavu by nemohla dostát svým pracovním závazkům. Náhradu už prý mají.

Emma zároveň podle informací Super.cz dostala i další velmi zajímavou pracovní nabídku, tentokrát jako seriálová herečka. Byla jí nabídnuta hlavní role v připravovaném projektu TV Prima. Ani tu ale kvůli těhotenství přijmout nemohla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám