Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikoli za modelingem, ale kvůli propagování živé stravy, tzv. raw food, přijela do Prahy vítězka Miss ČR Helena Houdová. I když má tři děti, nejmladší dceři jsou čtyři roky, vypadá pořád stejně. Možná i díky ultra zdravému životnímu stylu, k němuž se dopracovala. A nejde jen o jídlo, ale i o stav mysli.

Před třemi lety byla Houdová na dně, když se rozvedla s manželem, miliardářem Omarem Amanatem. "Skončila jsme na kapačkách," svěřila Super.cz. To byla poslední kapka k tomu, aby přehodnotila svůj život. "Je to stejné jako v letadle, když vám říkají, že kyslíkovou masku musíte nasadit nejdřív sobě, a pak až dětem. V první řadě musíte myslet sám na sebe, naučit se sám se sebou žít, mít se rád," míní bývalá modelka.

Zakázky z modelingu sice stále ještě dostává, ale odmítá je. "Musela bych se ztotožnit s tím výrobkem, firmou," vysvětlila, že se s ničím podobným ale za poslední dobu nesetkala. "Naposledy jsem fotila před rokem pro český časopis," dodala. Z podobných důvodů ukončila i práci nadace Slunečnice. "Už nechci zachraňovat celý svět, jen sebe a lidi, co o to stojí," uzavřela.

Momentálně je Helena single. Přiznala ovšem, že prožila vztah s bývalým moderátorem TV Nova Tomášem Novotným. "Už spolu nejsme, ale vídáme se jako přátelé," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám