Hlavní obsah
Článek

V roce 1986 se při natáčení filmu Čarodějky z Eastwicku sešla hvězdná herecká sestava. Cher (70), Susan Sarandon (69) a Michelle Pfeiffer (58), které se na plátně objevily společně s Jackem Nicholsonem (79), o tři desetiletí později rozhodně neskončily mezi vyhaslými hvězdami.

Slavné dámské trio už má společně téměř 200 let, ale na odchod ze scény nepomýšlí. Herečky, které se ve společném filmu odlišovaly barvou bujné hřívy, se poté před kamerou činily, ale málokterý jejich počin přesáhl popularitu Čarodějek z Eastwicku.

Michelle Pfeiffer je o 12 let mladší než její kolegyně, takže při natáčení byla tou nejmenší hvězdou. Dnes už má ovšem na kontě tři oscarové nominace a upřednostňuje spíše vážnější role. Stále si však ze sebe dovede udělat legraci, což předvedla ve filmech Hairspray či Temné stíny.

Podstatně větší zkušenosti měla před natáčením Čarodějek z Eastwicku Susan Sarandon, která kariéru odstartovala už na počátku 70. let. Herečka se zálibou v mladších partnerech je před kamerou jako doma a v pracovním tempu nepolevuje ani s blížící se sedmdesátkou. Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Mrtvý muž přichází už radí své dceři, která se dala ve stejných stopách. Eva Amurri se narodila rok předtím, než se její matka sešla před kamerou s Cher a Pfeiffer.

Cher se mnohem více prosadila na hudební scéně, ale přesto má ve své sbírce i Oscara, jehož v roce 1988 získala díky filmu Pod vlivem úplňku. Popová legenda v roce 2014 vyrazila na turné Dressed to Kill k poslednímu albu Closer to the Truth, ale poněkud přecenila své síly, protože sérii koncertů předčasně ukončila s ohledem na svůj zdravotní stav. Cher se však prozatím do důchodu nechystá a sleduje politické dění. Kritická je zejména vůči Rusku a prezidentskému kandidátovi Donaldu Trumpovi.

Která herečka z Čarodějek z Eastwicku nejméně zestárla?
Susan Sarandon
74,1 %
Michelle Pfeiffer
23 %
Cher
2,9 %
Celkem hlasovalo 20584 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám